Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo
Mobil menu

Nyheder

Torsdag d. 30/09 2021

Eleverne i 8-9 klasse har på torvet i Pentagon mulighed for at spille bordfodbold og bordtennis. Det ser allerede nu ud til, at der bliver rift om battene på dage med regnvejr. 

Bordtennis

Tirsdag d. 08/09 2o2o

Kristendom er et lille fag på skoleskemaet, og det kan til tider være svært at fange de store elevers interesse for faget. Ved skoleårets start fornemmede kristendomslæreren i 8.C også en vis skepsis, og hun måtte derfor tage lidt utraditionelle metoder i brug.

Flere af drengene i klassen er fodboldinteresserede - og kæmpe fans af tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting. Drengene kalder ham “Legenden” og har et foto af ham som deres profilbillede på Showbie. Dét fandt læreren ud af, og da hun tilfældigvis kender Stig Tøfting privat, besluttede hun sig for at overraske dem lidt med en hilsen, som I kan se her. Til gengæld har drengene lovet, at kristendom fremover er deres “yndlingsfag”...😉

 

Tirsdag d. 25/05 2020

Vores 1. Klasse har haft emneuge i anledningen af genforeningsåret 2020. Her har de været rigtigt kreative og udsmykket gangen med flotte tegninger og collager om genforeningen. 

Gen2

Gen1